Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lindex begynner å selge hos Asos

Lindex begynner å selge hos Asos
Susanne Ehnbage gjorde stor suksess i NetOnNet. Nå er hun på plass hos sin nye arbeidsgiver Lindex.
Foto: NetOnNet
michell.gronlund

Lindex' nye kjedesjef Susanne Ehnbåge knapt på plass før de tar et viktig grep.

ANNONSE

Lindex har i lengre tid slitt med fallende tall. For å rette opp dette har konsernet bestemt seg for å fornye sin nettstrategi. Dette har resultert blant annet i at kjeden i sommer begynte å selge noen av sine klær via nettbutikken Nelly.

Klær blir tilgjengelige i 200 land

Nå fortsetter selskapet på samme spor. Knapt har Susanne Ehnbåge blitt varm i klærne i sin nye rolle som administrerende direktør i klærkjeden, før hun annonserer kjedens nye satsing.

Lindex vil altså begynne å selge et utvalg dameundertøy og nattøy hos den britiske nettbutikken til Asos, som sier betyr at utvalgteLindex-klær nå blir tilgjengelige for kunder i mer enn 200 land over hele verden.

- Vi er svært kundefokuserte på Lindex. Vi ønsker å gi en enestående shoppingopplevelse, og en del av dette er å møte kunden der kunden vil møtes. Vi er veldig glade for å ekspandere sammen med Asos og nå våre kunder hvor som helst i verden, sier Henrik Sörstedt, direktør for kundeopplevelse på Lindex, i en pressemelding.

Kraftig vekst i egen nettbutikk

Samtidig som Lindex nå satser utenlands med Asos, så går deres egen nettbutikk også så det suser. I årets andre kvartal økte nettsalget med 66 prosent. I en intervju med Dagens Industri sier Ehnbåge at målet er at nettsalget skal dobles.

 - Vi ligger på plussiden og den ballen skal vi ikke rote bort. Årsaken til den positive trenden er blant annet at vi har laget mote som passer Lindex kundegruppe bedre. Et viktig fokus fremover er å fortsette å utvikle vår digitale virksomhet og satsningene har begynt å bære frukter. Nå er ambisjonen å doble salget via nettsider, sier den ferske kjedesjefen til Dagens Industri.

Del artikkel: