Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lindex dobler fjorårets resultat

Lindex dobler fjorårets resultat
Lindex fortsetter sin positive utvikling i tredje kvartal.
Foto: Pressebilde: Lindex
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Lønnsomheten øker i takt med salget.

ANNONSE

Resultatet for kleskjeden Lindex tredje kvartal gikk fra 5,5 euro i 2017 til 10,8 2018. Den sterke resultatsutviklingen er trolig en effekt av kjedens gode salgsvekst samt reduserte kostnader som kommer av flere effektiviseringer som har blitt gjennomført i løpet av det siste året.

- Vår fortsatt positive utvikling og sterke vekst er et resultat av vårt målrettede arbeid. Vi hadde en bra kolleksjonsovergang hvilket ga en vellykket høststart, og vi ser en økt kundetrafikk like mye i våre fysiske butikker som i vår netthandel, sier administrerende direktør Susanne Ehnbåge i en pressemelding. 

Netthandelen øker med 65 prosent

Kvartalsrapporten viser at omsetningen deres havnet på 147 millioner euro dette året, mot 151 millioner euro under samme periode i fjor. Den sterke salgsveksten deres online har økt med hele 65 prosent under det gjeldende kvartalet.

- Vi forsetter å utvikle vårt online-tilbud og vokser digitalt, både gjennom våre egne kanaler og tilsammen med globale moteplattformer. Hvordan vi møter og skaper verdi for våre kunder er avgjørende for vår fremgang, der bærekraftig utvikling er en sentral del. Jeg ser svært positivt på vår fremtid og få fortsette å utvikle Lindex til et sterkt globalt varemerke, sier Ehnbåge. 

Del artikkel: