Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lokket tusenvis til nyåpnet skjønnhetsbutikk

Lokket tusenvis til nyåpnet skjønnhetsbutikk
Kundene stod lenge i kø før Lykos butikkåpning i Vansbro, Sverige.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Flere hundre mennesker stod i kø mens enkelte sov i telt utenfor, når kosmetikkjeden Lyko åpnet dørene til sin største butikk i helgen.

ANNONSE

For rundt ett år siden åpnet kosmetikkselskapet Lyko ny flaggskipbutikk på Oslo City, som fikk nærmere 2000 besøkende. Da Lyko denne helgen lanserte ny butikk i sin hjemby Vansbro i Sverige, dukket det opp enda flere. 

Den nye butikken er på 500 kvadratmeter og skal være selskapet største. Da den åpnet dørene kl. 10 lørdag morgen var køen lang. Totalt skal det ha vært 2400 besøkende. 

Sov i telt

I følge Lyko var det til og med noen jenter som sov i telt utenfor lokalet for å sikre seg en god plass i køen og goodiebag, som alle de 50 første besøkende fikk med seg hjem. 

- Det er vanskelig å anslå akkurat hvor mange som stod i kø, men vi gjetter rundt 300-500 personer, forteller Lyko-sjef Richard Lyko til Ehandel. 

Lavere leie og på vei til fjellet

Vansbro er et lite tettsted i Sverige, men plasseringen av den store butikken er godt gjennomtenkt. 

- Vi har veldig mange besøkende som stopper på veien til fjellet. Derfor har vi valgt å gjøre en veldig stor butikk, som viser en større del av sortimentet. I tillegg er jo leien per kvadratmeter lavere en hva den er på mange andre steder. Derfor kan vi åpne en større butikk her enn hva vi har på andre steder. 

Del artikkel: