Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Maxbo uten konsernsjef: Carl Otto Løvenskiold overtar

Maxbo lanserer ny netthandelsløsning
Foto: Maxbo
Netthandel

Karen Kvalevåg gir seg etter vel to år i jobben som leder for Løvenskiold Handel. Inntil videre overtar skogbaron og eier Carl Otto Løvenskiold driften av bl.a. Maxbo.

ANNONSE

Karen Kvalevåg begynte 1. desember som daglig leder for Sportsklubben Vidar og Oslo Maraton. Inntil ny sjef er på plass, tar Carl Otto Løvenskiold selv over som administrende direktør for Løvenskiold Handel.

Løvenskiold Handel driver kjedekonseptet Maxbo, samt et sentralt distribusjonsanlegg. Løvenskiold Handel har også eierandeler i Vakre Hjem AS etter at et samarbeid mellom Vakre Hjem og Malia ble inngått. Vakre Hjem bytter for øvrig navn til Happy Homes fra nyttår.

I 2015 omsatte Løvenskiold Handel for 4,1 milliarder, med et resultat på 84 millioner kroner. Ikke all verden til marginer, men så preges byggvarebransjen nå av tøff konkurranse med Byggmax, Optimera, Montér, Coop Bygg og Byggmakker som de viktigste konkurrentene.

– Rekruttering etter ny administrerende direktør for Løvenskiold Handel pågår og i en mellomperiode fungerer jeg i rollen som administrerende direktør, skriver Løvenskiold i en epost til Dagens Næringsliv.

Del artikkel: