Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Med over én milliard besøk og tusenvis av produkter skal han kapre norske nettkunder

Med over én milliard besøk og tusenvis av produkter skal han kapre norske nettkunder
Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

FINN hadde i fjor over én milliard besøk på sine nettsider.  Med den nye markedsplassen FINN shopping regner de med å øke trafikken ytterligere.

ANNONSE

Allerede finner det mer enn 13 000 varer i nettbutikken og flere skal det bli, ifølge en pressemelding.

- FINN shopping dekker et helt nytt område for oss, men av etterspørselen fra kundene ser vi  at denne tjenesten supplerer ideelt med de eksisterende områdene vi i dag tilbyr varer og tjenester på, sier Christopher Ringvold som er produktdirektør for FINN-satsingene Shopping, Torget og Småjobber.

FINN shopping begynte som en markedsplass med et bredt fokus, ikke ulikt satsingene til Elkjøp og Komplett, men har nå spisset seg og selger i hovedsak nye møbler og interiørartikler, som leveres direkte fra samarbeidspartnere, som kan være grossister, produsenter og nettbutikker. 

- FINN shopping dekker et helt nytt område for oss, men av etterspørselen fra kundene ser vi  at denne tjenesten supplerer ideelt med de eksisterende områdene vi i dag tilbyr varer og tjenester på, forklarer Ringvold.

Målet er å ta markedsandeler i en bransje som er kjent for lange leveringstider og en mer eller mindre fraværende satsing på netthandel. For å lokke kunder til den relativt ferske shoppingportalen lokker FINN shopping  med gratis frakt og retur over hele landet. Ved å kutte mellomledd, er målet også å presse prisene ned.

Finn.no hadde i fjor mer enn én milliard besøk. FINN shopping forventer ifølge pressemeldingen et "kraftig løft" i besøkstallene med FINN shopping.

Del artikkel: