Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mediesjef overtar ansvaret for et av Norges største nettselskap

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Veslemøy Tvedt Fredriksen har jobbet som direktør i Bergensavisen (BA) siden 2009. Nå skal hun hjelpe de unge gründerne å styrke selskapets posisjon i Norge.

ANNONSE

Veslemøy Tvedt Fredriksen har jobbet som direktør i Bergensavisen (BA) siden 2009, og har tidligere jobbet som markedssjef i Aftenposten og i Fjordkraft.

Nå blir hun daglig leder i Adams Matkasse som leverer råvarer og oppskrifter på døren til det norske folk. Fredriksen får i oppgave å konsolidere Adams Matkasses posisjon i markedet, og etablere seg som markedsleder i Norge, opplyser Adams Matkasse i en pressemelding.


Veslemøy T. Fredriksen

Veslemøy T. Fredriksen

– Det blir noe helt annerledes. Adams Matkasse er et ungt selskap, men har likevel en del likheter med BA. Det handler fremdeles om å tydeliggjøre et produkt på en best mulig måte, sier Veslemøy Tvedt Fredriksen i en pressemelding.

Adams Matkasse har vokst fra en omsetning i 2013 på 7 millioner kroner, til en forventet omsetning i 2015 på mer enn 300 millioner kroner.

De to gründerne Lasse Smedsvig og Harald Aalvik vil fortsette i Adams Matkasse, og vil fremover ha ansvaret for internasjonal ekspansjon. Etter hvert står Nederland og Mathijs Maaltijdbox for tur.

– For Harald og meg blir fokuset fremover å etablere seg som markedsledende i det nederlandske matkassemarkedet. Deretter står flere land for tur, sier nåværende daglig leder i Adams Matkasse, Lasse Smedsvig.

Også den siste gründeren, Adam Bjerck, fortsetter i Adams Matkasse. Selskapet som holder til i Bergen eies av svenske Linas Matkasse som i sommer fikk det norske investeringsselskapet Herkules Capital med som stor eier.

PS. Adams Matkasse sin store konkurrent Godt Levert har også vind i seilene. De melder i dag om at de nå har passert 1 millioner leveringer siden de startet opp for fem år siden.  DS.

(Foto: Adams Matkasse)

Del artikkel: