Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mediesjef overtar ansvaret for et av Norges største nettselskap

Ole Martin N. Evensmo

Veslemøy Tvedt Fredriksen har jobbet som direktør i Bergensavisen (BA) siden 2009. Nå skal hun hjelpe de unge gründerne å styrke selskapets posisjon i Norge.

ANNONSE

Veslemøy Tvedt Fredriksen har jobbet som direktør i Bergensavisen (BA) siden 2009, og har tidligere jobbet som markedssjef i Aftenposten og i Fjordkraft.

Nå blir hun daglig leder i Adams Matkasse som leverer råvarer og oppskrifter på døren til det norske folk. Fredriksen får i oppgave å konsolidere Adams Matkasses posisjon i markedet, og etablere seg som markedsleder i Norge, opplyser Adams Matkasse i en pressemelding.


Veslemøy T. Fredriksen

Veslemøy T. Fredriksen

– Det blir noe helt annerledes. Adams Matkasse er et ungt selskap, men har likevel en del likheter med BA. Det handler fremdeles om å tydeliggjøre et produkt på en best mulig måte, sier Veslemøy Tvedt Fredriksen i en pressemelding.

Adams Matkasse har vokst fra en omsetning i 2013 på 7 millioner kroner, til en forventet omsetning i 2015 på mer enn 300 millioner kroner.

De to gründerne Lasse Smedsvig og Harald Aalvik vil fortsette i Adams Matkasse, og vil fremover ha ansvaret for internasjonal ekspansjon. Etter hvert står Nederland og Mathijs Maaltijdbox for tur.

– For Harald og meg blir fokuset fremover å etablere seg som markedsledende i det nederlandske matkassemarkedet. Deretter står flere land for tur, sier nåværende daglig leder i Adams Matkasse, Lasse Smedsvig.

Også den siste gründeren, Adam Bjerck, fortsetter i Adams Matkasse. Selskapet som holder til i Bergen eies av svenske Linas Matkasse som i sommer fikk det norske investeringsselskapet Herkules Capital med som stor eier.

PS. Adams Matkasse sin store konkurrent Godt Levert har også vind i seilene. De melder i dag om at de nå har passert 1 millioner leveringer siden de startet opp for fem år siden.  DS.

(Foto: Adams Matkasse)

Del artikkel: