Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mer enn 30 G-Sport-butikker bytter navn

Mer enn 30 G-Sport-butikker bytter navn
30 G-sport-butikker endrer navn til Intersport. Først ut er butikken på Råholt i Eidsvoll kommune. Her fra flaggskipbutikken i Storgata i Oslo.
Bilde: Gresvig
Bjørn Skomakerstuen

Nytt navn, men samme eiere, når over 30 G-Sport-butikker bytter navn til Intersport.

ANNONSE

Gresvig rendyrker sine butikkonsepter, noe som blant annet innebærer at nærmere 40 G-Sport-butikker omprofileres til Intersport.

Den første butikken, på Råholt i Akershus, åpnet med Intersport-navnet denne uken.

- For Gresvig er dette startskuddet for ytterligere å rendyrke og kundeorientere konseptene, sier Pål H. Rasmussen, administrerende direktør i Gresvig, som eier og driver kjedekonseptene G-Sport, G-Max og Intersport i Norge.

Intersport-butikkene blir spesialiserte butikker med sterk tilpasning til lokale markedsforhold, mens G-Sport-butikkene blir større fullsortimentsbutikker.

- I løpet av høsten vil Intersport bli relansert i ny kommunikasjonsdrakt. Intersport er en ledende internasjonal kjede, og passer meget godt inn i den nye, strømlinjeformede strategien til Gresvig, sier Rasmussen.

Endringen innebærer også en rendyrking av Gresvigs driftsform. G-Sport-butikkene som nå blir omprofilerte til Intersport er franchise-eide butikker.

Intersport vil i fremtiden være en franchisedrevet kjede.

G-Sport og G-Max vil i hovedsak være egeneide butikker som en filialkjede.

- Konkurransesituasjonen i den norske sportsbransjen er tøff, men kampen står ikke bare om å være billigst, men også om kvalitet, vareutvalg, kompetanse og gode handleopplevelser. Rendyrkede konsepter gjør det mulig for oss å betjene ulike kundesegmenter på en god måte, samtidig som vi skal være konkurransedyktige på pris som i dag, avslutter Pål H. Rasmussen.


Mer enn 30 G-Sport-butikker i Norge skal prydes av denne logoen.

Mer enn 30 G-Sport-butikker i Norge skal prydes av denne logoen. Foto: Arvid Rudling/Flickr/CC BY-NC-SA 2.0

Del artikkel: