Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mester Grønn kåret til Nordens beste butikkjede

Mester Grønn kåret til Nordens beste butikkjede
Mester Grønns administrerende direktør Erling Ølstad, sammen med Gry Ingunn Flataker og Carl Nicolay Vold, begge fra Olav Thon Gruppen.
Foto: Pressebilde: Mester Grønn
therese.karlsrud.haugen

- Mester Grønn har med suksess tilpasset seg den digitale tidsalderen og viser fortsatt vekst år etter år.

ANNONSE

Den landsdekkene kjeden Mester Grønn slo flere internasjonale selskaper i kampen om å bli Nordens beste butikkjede, under NCSC Nordic Awards i Stockholm.

Blomsterforretningen har 125 butikker pluss nettbutikk, og etablerte seg nylig i Sverige under navnet Bringbloom. 

- Vi er utrolige stolte over at en norsk butikkjede klarte å hevde seg i hard konkurranse med store internasjonale kjeder. Dette er en fantastisk lagseier hvor alle medarbeidere i Mester Grønn har levert, sier en stolt og glad administrerende direktør i Mester Grønn, Erling Ølstad, i en pressemelding. 

Attraktive butikker og beste handleopplevelse

Prisen deles ut hvert år av bransjeforeningen for kjøpesentrene (NCSC), og gis til den kjeden som har de mest attraktive butikkene og har gitt kundene de beste handleopplevelsene i året som har gått.

I følge juryen har selskapet også tilpasset seg den digitale tidsalder svært godt. 

- Mester Grønn har med suksess tilpasset seg den digitale tidsalderen og viser fortsatt vekst år etter år. Selskapet scorer svært høyt i kundetilfredshetsundersøkelser og hos ansatte, og har en imponerende bærekraft og CSR-strategi. Konseptet passer godt inn i miksen av butikker og den kommersielle planen til nesten hvilket som helst kjøpesenter og har vist seg å være en god besøksdriver. Med 120 butikker har selskapet overgått mange av sine konkurrenter, og er i stand til å konkurrere med lave priser på markedet, heter det seg i juryens begrunnelse. 

Del artikkel: