Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Miinto lanserer lynrask levering - og gir kundene mulighet til å teste og returnere varene umiddelbart med samme bud

Miinto lanserer lynrask levering - og gir kundene mulighet til å teste og returnere varene umiddelbart med samme bud
Jake Petersen, Miinto-sjefen i Norge, sier til eHandel.com at han selv har testet tjenesten. - Jeg bestilte nylig en genser. 70 minutter etter at jeg trykket på kjøpsknappen lå den på pulten min, sier Petersen.
Bilde: Miinto
Bjørn Skomakerstuen

Nå skal det bli enda enklere for kundene å få pakkene levert fra nettbutikk.

ANNONSE

Fra og med i dag kan du bestille en vare hos Miinto og få den levert på døren innen 120 minutter.

Tjenesten er tilgjengelig i syv norske byer, og blir den første av sitt slag som leverer lokalt fra klesbutikker i flere byer samtidig.

Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Haugesund og Ålesund har allerede begynt å levere pakker på rekordtid, skriver selskapet i en pressemelding.

Den raskeste leveransen til nå er målt til 45 minutter fra bestilling til levering.

«Prøvetid»

Samtidig lanseres også konseptet prøvetid.

Tilbudet gir kundene tid til å prøve plagget etter at pakken er mottatt for å sjekke at alt passer. Passer ikke plagget kan kundene returnere det tilbake med det samme, og på den måten slippe å tenke på retur.

- Kundene våre ønsker tjenester som forenkler hverdagen, og som nybakt far kjenner jeg meg veldig godt igjen der. Forbrukerne har økt kravene til vareleveranser og flyttet grensene for hva som er en god tjeneste eller ikke. Vi ønsker å svare på disse kravene, men samtidig overgå dem ved å tilby prøvetid og rask levering i én og samme tjeneste, sier administrerende direktør i Miinto, Jake Petersen.

Nasjonale tanker

Han håper at de så raskt som mulig kan gjøre tilbudet tilgjengelig for flere enn innbyggerne i de syv ovenfornevnte byene.

- Visjonen er selvfølgelig at vi på raskest mulig måte kan utvide konseptet til flere byer og helst hele Norge. Vi har også flere andre prosjekter på vei som i nærmeste fremtid vil gi kundene våre en enda bedre service og opplevelse når de handler hos oss, sier Petersen avslutningsvis.

Miinto ble stiftet i 2009 av danske Konrad A. Kierklo.

Miinto eier ikke varene som selges, men lever av at butikker betaler en fast månedsavgift og provisjon av det de selger via deres nettmote-plattform.

Del artikkel: