Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

MPX stenger dørene for forbrukermarkedet

Ole Martin N. Evensmo

Komplett Group bekrefter at de stenger Mpx.no for salg til forbrukere med virkning fra 1. april. Nå skal en av Norges største nettbutikker satse utelukkende på bedriftsmarkedet.

ANNONSE

Etter at Komplett kjøpte Mpx.no i 2007, har de to nettbutikkene Komplett.no og Mpx.no konkurrert internt om oppmerksomheten til norske netthandlere. Mens Komplett.no i hovedsak selger til forbrukermarkedet, har Mpx.no landets bedrifter som viktigste markedet. Det var derfor ingen stor overraskelse da det i fjor høst ble kjent at MPX.no skulle bli en rendyrket nettbutikk for bedriftsmarkedet. Nå bekrefter Mpx.no overfor Tek.no datoen for relansering, 1. april.

– Mpx ønsker å gå fra å være en ren nettbutikk til å bli en forhandler, forteller Stian Vik Gabrielsen, direktør i Mpx.

Til tross for at Mpx nå rendyrkes som bedriftsbutikk, blir det fortsatt mulig for bedrifter å handle hos landets største nettbutikk.

– Komplett vil fortsette slik det gjør i dag, ergo vil både privatpersoner og bedrifter kunne handle via nettsiden som før, sier Gabrielsen.

Komplett.no som tidligere var kjent som nettbutikken for datainteresserte, har de siste årene fått inn en rekke nye produkter i sortimentet, inkludert kosmetikk, klær, hvitevarer, leker, snøfresere og treningsapparater. Målet er å bli «Nordens Amazon», mens MPX rendyrkes innen elektronikk til bedrifter.

Del artikkel: