Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Mystore.no og Ongoing forenkler outsourcing av lager for nettbutikker

Mystore.no og Ongoing forenkler outsourcing av lager for nettbutikker

Mystore.no og Ongoing Warehouse integrerer sine systemer for å gjøre det enklere for nettbutikker å outsource sitt lager til et 3PL-selskap / lagerhotell som benytter lagersystemet Ongoing Warehouse.

Integrasjonen innebærer at ordrer og artikler fra nettbutikken sendes over til Ongoing Warehouse for plukking, pakking og distribusjon. Fra Ongoing Warehouse skjer tilbakerapportering av lagersaldo og ordrestatus til nettbutikken.

En av kundene som har fått nytte av integrasjonen er nettbutikken Lightup.no som har outsourcet sitt lager til 3PL-selskapet Colliflow.

- Nå er vi i full gang med lager- og ordresystemet Ongoing som snakker med nettbutikken. Ordreflyten har blitt automatisert, og systemet funger veldig godt”, forteller daglig leder i Lightup.no, Martin Erlandsen.

En annen fordel for nettbutikkene er kundeinnloggingen i Ongoing Warehouse hvor de kan se lagersaldo, statistikk, logge order, opprette innkjøpsordrer, med mer.

- Vi er spesielt fornøyd med at innkjøpsbehov beregnes automatisk når vi oppretter innkjøpsordre. Hver dag sparer vi halvannen time bare på å slippe den manuelle håndteringen av innkjøpsordrer”, forteller Martin Erlandsen, Lightup.no.

Ongoing Warehouse er et webbasert lagersystem spesielt utviklet for tredjepartslogistikk (3PL).

- Det er moro at vi nå har en kobling til Mystore som forenkler driften både for våre kunder og nettbutikkene som bruker Mystore.no, sier Gerhard Guron, CEO Ongoing Warehouse.

Også Mystore.no ser positivt på integrasjonen mellom systemene.

- Integrasjoner med sterke partnere som Ongoing er veldig viktig for oss, da vi fokuserer på å gi våre kunder så stor nytte som mulig ved å benytte Mystore.no, forteller Rudi Thomassen, Chief Commercial Officer, Mystore.no.

Del artikkel: