Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nå er Denice størst i Norge på Instagram

Ole Martin N. Evensmo

Den norske Instagram-profilen @interior123 har nå mer enn 1,66 millioner følgere og er dermed blitt Norges største Instagramkonto. Bak kontoen står nettbutikkeier Denice Hagen.

ANNONSE

Instagramprofilen @interior123 ble opprettet høsten 2012 av Denice Hagen. Den gangen var hun bare 17 år og uten kommersielle hensikter. Lite ante hun at kontoen snaue tre år senere skulle bli Norges største.

I løpet av det siste året har @interior123 fått over 1 million nye følgere, og den øker fortsatt kraftig med ca 4-6 000 nye følgere hver dag.

- Jeg begynte å poste bilder av andres hjem og krediterte dem for det, det ble fort populært sier Denice Hagen som eier kontoen i en pressemelding. På den måten ble jeg en markedsføringskanal for andre Instagram-profiler. Et bilde på @interior123 gir ofte Instagram-profilen, som eier bildet, flere hundre nye følgere.

I dag poster @interior123 4-6 bilder per dag. Bildene på @interior123 får i snitt 26 000 likes og flere hundre kommentarer. Rekorden er 2710 kommentarer på et bilde.

Denice Hagen bruker nå Instagramkontoen aktivt for å markedsføre sin nye nettbutikk Interior123 som vi omtalte før sommeren som da hadde 1,4 millioner følgere. Hagen er lite imponert over mange av sine bransjekollegers evne til å utnytte Instagram.

- Jeg er overrasket over at norske møbelkjeder og store interiørbutikker generelt er så lite representert på Instagram. Min erfaring er at du treffer godt i målgruppen og at Instagram er både merkevarebyggende og kjøpsutløsende. Nå som jeg har startet nettbutikk ser jeg umiddelbar respons på salget når jeg poster.

Denice Hagen er for øvrig også gründer av nettbutikken Petworld som selger mat og utstyr til kjæledyr.

(Foto: Madeleine Bergersen)

Del artikkel: