Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nelly satser globalt

Nelly satser globalt
Netthandel

Konsernsjef Paul Fischbein fra CDON Group melder at selskapet nå satser globalt med motebutikken Nelly.com.

ANNONSE

Nelly har allerede en sterk posisjon i Norden, samt Tyskland, Østerrike, Storbritannia, Nederland og Frankrike. Nettbutikken eies av det svenske børsnoterte selskapet CDON Group som er en betydelig aktør i Norge med nettbutikker som CDON.com, Lekmer.no, Gymgrossisten.no, Members.com, Room21.no og Tretti.no.

En global betaversjon av Nelly.com gjør at det nå blir mulig å handle klær fra Nelly i 60 nye land utenfor EU, inkludert USA og Australia. Varene vil bli levert fra Nellys sentrallager i Falkenberg i Sverige og hele sortimentet vil derfor bli tilgjengelig fra dag én. Leveringstiden forventes å bli 4-10 arbeidsdager, avhengig av land.

Målet med den globale betaversjonen er å finne nye lukrative markeder, der de etter hvert vil satse sterkere. Dette er samme strategi som de brukte da de i sin tid åpnet for kunder fra hele EU.

- Lanseringen av en global versjon av Nelly.com er enda et steg i vår vekststrategi for selskapet. Den nye globale nettsiden gjør det mulig for oss å identifisere nye relevante markeder for ytterligere og mer fokusert vekst utenfor EU, på samme måte som de mer intense satsingene i Nederland og Frankrike var et resultat av EU-nettsiden. Lanseringen skjer innledningsvis i mindre skala med en betaversjon og begrensede markedsføringsaktiviteter, sier Paul Fischbein som er konsernsjef i CDON Group i en pressemelding.

Del artikkel: