Etter lojalt å ha gått gradene sitter hun nå som toppsjef i Netonnet Group som omsetter hjemme-elektronikk for milliarder av kroner. I 2015 solgte selskapet varer for 6,4 milliarder svenske kroner.
LES OGSÅ: Susanne Ehnbåge: Fra trainee til toppsjef i Netonnet Group på 13 år
Heder og ære
Under årets Retail Awards i Sverige ble hun kåret til årets svenske leder. Et av poengene som ligger til grunn for utmerkelsen er at hun på relativt kort tid har snudd selskapet rundt fra negative til positive resultater.
Videre begrunner juryen tildelingen på bakgrunn av følgende:
«Susanne har skapt en dynamikk i ledelsen hvor alle er fokusert på samme mål. Gjennom tydelige mål og konstant oppfølging skapes resultater. Hun har også jobbet hardt for å øke kvinneandelen og ansatte med minoritetsbakgrunn i selskapet. Nesten halve ledelsen er kvinner, mens cirka 25 prosent av de ansatte har minoritetsbakgrunn. De ansatte oppfatter Ehnbåge som effektiv, positiv og resultatorientert uten at det går på bekostning av enkeltmennesker. Av de ansatte omtales hun som veldig omtenksom».
- En dårlig leder er en som setter seg selv i sentrum, sier Ehnbåge til den svenske arrangøren.
Det er ikke første gang NetOnNet og Susanne Ehnbåge opplever et prisdryss. I fjor ble hun og selskapet hun leder kåret til Sveriges sterkeste merkenavn.
Netthandelspris til Sportamore
Sportsgiganten Sportamore stakk av med prisen som årets svenske nettbutikk.
Dette er andre gang de blir utpekt som Sveriges beste nettbutikk.
Forrige prisinnkassering skjedde i 2015.
(Foto: Frank Brenna)