Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nett-trøbbel for Flust.no

Netthandel

I 11 dager har nettsiden til Flust.no ligget nede med tekniske problemer. 1. august legges nettbutikken ned.

ANNONSE

«Hvordan klarer dere å bruke 10 dager på å åpne en nettside, eller skal den avvikles?», spør en mann på Facebooksiden til Flust.no.

«Hei, det stemmer at Flust legges ned, men ikke før 1. august. Dette har på ingen måte vært en del av vår plan, og vi jobber hardt med å komme opp og stå igjen», svarer moderatoren.

I dag er det nøyaktig 11 dager siden nettsiden knelte. Siden har det vært kul umulig å komme inn på siden.

Legges ned

29. mars i år skrev Netthandel.no at nettsiden etter nøye vurderinger av Norgesgruppen legges ned fra 1. august i år. Flust.no har i mange år vært et sted hvor Norgesgruppens Trumfkort-kunder har brukt sine oppsparte lojalitetspoeng til å hente ut alskens varer. Nå synger det på siste verset for nettbutikken.

I flere år på rad har nettbutikken vist til røde tall når det dreier seg om driftsresultat. I 2012 var driftsresulatet på drøyt 20, 5 millioner kroner i minus.

Driftsinntektene i 2014 var på drøyt 104 millioner kroner, men Flust endte opp med et resultat før skatt på nesten 8, 5 millioner i minus.

Tekniske problemer

- Nettsiden deres har ligget nede i 11 dager nå. Hva skyldes dette, og hva blir gjort for å få denne opp igjen? Det er vel ikke slik at den er nedlagt allerede?

- Det skyldes tekniske problemer, og vi jobber hardt med å få opp siden igjen, svarer Ingrid Solberg Gundersen, kommunikasjonsrådgiver i Norgesgruppen, i en knapp e-post til Netthandel.no.

I en kommentar til en oppgitt kunde på Facebook er Flust noe mer meddelsomme:

«Den egentlige forklaringen er at vi sitter på et gammelt websystem som rett og slett har kræsja fullstendig. Det sitter et team med datafolk og jobber med å få oss opp kontinuerlig, og det er satt inn ekstra ressurser nå. Vi krysser fingrene hver time for at vi kommer opp igjen, og håper like mye som dere kunder gjør».

Del artikkel: