Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nettbutikk inngår avtale med verdenskjent skikjører

Netthandel
info@netthandel.no

En av Norges største idrettsstjerner inngår et strategisk samarbeid med nettbutikken Junkyard.

ANNONSE

Den 22 år gamle snowboardkjøreren Ståle Sandbech kommer sammen med svenske Sven Thorgren å bli godt synlige på nettside, nyhetsbrev, sosiale medier og annonser for Junkyard over hele Skandinavia.

Sandbech deltok i OL allerede som 16-åring. I dag har han en sølvmedalje fra OL i Sotjii 2014, XGAMES og flere gullmedaljer fra noen av verdens største snowboardkonkurranser.

For de som ikke kjenner til nettbutikken Junkyard så selger de produkter relatert til skateboard, snowboard, wakeboard og motorcross. Selskapet ble etablert i Sverige i 2002 og åpnet nettbutikk i Norge i 2009. Blant hovedkonkurrentene finner vi aktører som Session, BoardshopRidestore og Hollywood.

Med den tøffe konkurransen er Junkyard ikke overraskende godt fornøyd med å få et så kjent navn som Ståle Sandbech med på laget.

- At vi som et skandinavisk foretak har muligheten til å samarbeide med to av verdens beste snowboardkjørere føles utrolig kult. Ståle Sandbech kommer til å passe perfekt inn i Junkyards snowprofil, og han er en fantastisk ambassadør for hvordan vi vil formidle snowboardkjøring og livet rundt sporten. Sammen med Sven Thorgren kommer han til å produsere mange morsomme og spennende prosjekter med oss gjennom hele sesongen, sier Anders Claesson, Sports Marketing Manager hos Junkyard i en pressemelding.

Junkyard er ikke den eneste nettbutikken i Norge som tyr til velkjente navn for å øke salget og bygge omdømme. Blant de mest kjente samarbeidene er KomplettFritid.no som samarbeider med Lars Monsen og Godtlevert.no som samarbeider med kjendiskokken Ole Martin Alfsen.

(Foto: Junkyard)

Del artikkel: