Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nettbutikken Wakakuu lanserer eget merke

Nettbutikken Wakakuu lanserer eget merke
Nettbutikken Wakakuu lanserer sitt eget klesmerke.
therese.karlsrud.haugen

- Vi vet hva kundene etterspør.

ANNONSE

Moteaktøren Wakakuu.no ble grunnlagt i 2011, og er en kombinert nett- og showroombutikk med salg av kjente merker i høy kvalitet. 

Selskapet har tidligere meddelt at de har et mål om å bli Nordens ledende aktør i premiumsegmentet for mote og tilbehør.

Bak Wakakuu står selskapet European Service Partner, som blant annet Nelly- og NAKD-gründeren Jarno Vanhatapio er deleier i. Nettbutikken, som inntil nylig kun har solgt eksterne merker, lanserer nå sitt eget merke ved navn "Wakakuu Icons".

Selskapet har netthandel i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Showroombutikken er plassert i Göteborg.

- Vi selger allerede de beste og hotteste merkene og vil også ha den beste basen. Vi bestemte oss for å gjøre "Wakakuu Icons" ettersom vi vet hva våre kunder etterspør, sier Maria Tollemark, daglig leder og gründer på Wakakuu, i en pressemelding. 

Åpnet emisjon på 10 millioner

I 2017 økte Wakakuu omsetningen med omlag 16 prosent, hvilket tilsvarer 54 millioner kroner, men samtidig ble resultatet forverret fra minus 9,3 til minus 10,4 millioner kroner. For å få fart på salget registrerte selskapet ny emisjon på drøyt ti millioner kroner i fjor.  

Ordet "Wakakuu" kommer fra Japan og betyr ungdommelighet og nysgjerrighet. 

- For å virkelig lykkes i motebransjen og netthandel tror jeg at det er viktig å vite hva man egentlig vil nå ut til kunden med og la en rød tråd gjennomsyre alt. Man kan ikke være redd for å nisje og tenke litt ukommersielt, sier Jennifer Ahlberg, innkjøper og e-commerce merchandiser på Wakakuu, til Contentor i en tidligere intevju. 

Del artikkel: