Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nettgründere startet lagerhotell - sikter nå mot 100 000 pakker i måneden

Nettgründere startet lagerhotell - sikter nå mot 100 000 pakker i måneden
Teamet bak Lettbutikk: Daglig leder Kim Kåsene sammen med teknisk sjef Tommy Andre Bjørbæk og markedssjef Martin Nordvold.
Foto: Lettbutikk
therese.karlsrud.haugen

Etablerer seg på 5000 nye kvadrameter i Oslo.

ANNONSE

Lagerhotellet Lettbutikk, som hjelper nettbutikker med alt fra lagerplass og frakt til kundeservice, etablerer seg nå i Oslo med mål om å sende 100 000 pakker i måneden. 

Med utgangspunkt i sine egne erfaringer ble Lettbutikk.no etablert i 2016, for å hjelpe nettbutikker med tjenester innen lager, logistikk og kundeservice. 

- Mye tid gikk med på logistikk 

Daglig leder Kim Kåsene har blant annet startet og drevet Fitnesslife.no tidligere, mens teknisk sjef Tommy Bjørbæk har hjulpet andre med å etablere og har selv etablert flere norske og danske nettbutikker. 

- Vi erfarte at veldig mye tid gikk med på logistikk og kundeservice og etterlyste løsninger som kunne frigjøre tid til å fokusere på vekst og lønnsomhet. Målet er å tilby storkunde-fordeler som reduserer kostnader, samt profesjonelle løsninger som effektiviserer driften og gjør nettbutikkene konkurransedyktige selv mot de største aktørene, sier Tommy Bjørbæk, i en pressemelding. 

Fra 150 til 10 000 pakker

Lettbutikk startet med 200 kvadratmeter, 3 kunder og 150 månedlige pakker. Idag har selskapet over 50 kunder, samt 10 000 forsendelser i måneden fra lageret på Årnes. 

Det er dermed dags for å utvide plassen med ytterligere 5000 kvadratmeter på Alnabru, innenfor bomringen i Oslo. 

Porterbuddy og Helthjem

Sammen med logistikkselskapene Porterbuddy og Helthjem skal Lettbutikk kunne tilby levering til nærmere 2 millioner mennesker - på én kveld fra sine to lagere. 

– Nå skrur vi sammen et spennende konsept med blant annet PorterBuddy og Helthjem. Med denne nærheten til hovedstaden vil vi kunne tilby levering av pakker hjem på døren til omtrent 2 millioner mennesker, samme dag og natt som de plasserer ordren. Dette er fremtiden, sier Tommy Bjørbæk. 

Del artikkel: