Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandelen som skal redde verden har åpnet

Netthandelen som skal redde verden har åpnet
Den gjenbrukbare emballasjen leveres i en spesiell veske med logoen til Loop.
Julius Gunnilstam
julius@netthandel.no

Samarbeider med store retailere.

ANNONSE

I begynnelsen av året skrev vår søsternettside Ehandel.se om netthandelen Loop, som ble lansert i forbindelse med World Economic Forum. Formålet med netthandelen er at den skal eliminere emballasje og dermed redde miljøet. 

Satsningen innledes først sammen med de amerikanske retailgigantene Kroger og Walgreens, men planen er at Loop etterhvert skal samarbeide med flere store merkevarer verden over.

- Et steg mot nullutslipp

Et pilotprogram av konseptet er nå  i gang i New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland og Washington. 

- Vi tror på å gi våre kunder et bærekraftig emballasjeutvalg, som de kan bruke med god samvittighet. Som partner av Loop i USA tar Kroger et stort steg mot en verden med nullutslipp, sier Jessica Adelman, visepresident i Kroger, i en pressemelding. 

Forbrukere må registrere seg

Forbrukere i de utvalgte regionene oppfordres nå til å registrere seg hos Loopstore.com for å bli en del av det sirkulære kretsløpet, med emballasje som hentes, vaskes og gjenbrukes av Loop.

- Innovative samarbeid med partnere som Loop er nødvendig for å løse problemet med engangsplast. Våre kunder regner med at vi innoverer, slik at vi sammen kan redusere avfall og øke gjenbruk, sier Lauren Brindley, visepresident for skjønnhetssegmentet hos Walgreens, i en pressemelding. 

Del artikkel: