Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandelsgruppen økte salget med 44 prosent - sikter mot 150 millioner i år

Netthandelsgruppen økte salget med 44 prosent - sikter mot 150 millioner i år
Vadim Bjarkum, Head of Emerging Concepts og Per William Frøisland, daglig leder, i Netthandelsgruppen.
Foto: Netthandelsgruppen
therese.karlsrud.haugen

Snudde resultatet i fjor.

ANNONSE

Da Netthandelsgruppen startet opp i 2014 med 500 000 i startkapital var det ikke så mange som trodde på de fire gründerne bak selskapet, og daglig leder Per William Frøisland innrømmer at det har vært tøft. Nå har selskapet bikket godt over 100 millioner kroner i omsetning og begynt å tjene penger tross kraftig vekst.

I fjor landet omsetningen på 112 millioner kroner mot 77,6 millioner kroner året før. Samtidig har selskapet klart å snu resultatet fra et underskudd på over én million i 2017 til et overskudd på 698 000 i 2018.

- Vi vokste med 44 prosent i fjor og topplinjeveksten er bra samtidig som vi begynner å tjene penger. I 2019 vil vi vise at vi kan tjene gode penger samtidig som vi vokser. Det er veldig morsomt å se at vekstkurven ser ut til å ha blitt tegnet opp med linjal siden start, sier Per William Frøisland til Ehandel.com. 

Ny nettbutikk

Netthandelsgruppen driver i dag nettbutikkene Tights, Comfyballs, Weightless og Soma. De ser også stadig mot nye konsepter og kan røpe at de allerede er i gang med å ta over en ny nettbutikk. 

- Målet har ikke vært å tjene penger, men først og fremst få volum og danne en solid posisjon i markedet. 

Alle konseptene til Netthandelsgruppen tar sikte på en sunn livsstil med trening og kosthold, og Frøisland forteller at de vokser overraskende mye på mat og drikke.

- Jeg er usikker på om folk vet hvor mye mye mat og drikke vi faktisk selger, men dette er et segment i sterk vekst. Vi savner dog en del tekstilprodukter og sko, som er noe vi er helt overbeviste om at vi kan selge mer av. Dessverre er det vanskelig å få med leverandører på dette, men vi ønsker de som vil ha en ny kanal å selge på, hjertelig velkommen til å ta kontakt.  

Les også: Netthandelsgruppen relanserer Weightless.no

Rigger lager og nettsider for vekst

Selskapet er i full gang med å rigge seg til å bli enda større og håper for 2019 å nå en omsetning på 150 millioner kroner.Netthandelsgruppens lager på Ryen i Oslo skal effektiviseres med et nytt scanne-system, forteller daglig leder Per William Frøisland. Foto: Ehandel.com

For å håndtere dette er selskapet blant annet i gang med å bygge om sitt 2500 kvadratmeter store lager på Ryen i Oslo. Her skal det implementeres et nytt scanne-system, som skal gjøre logistikken mer effektiv. 

- I dag er vi ikke automatiserte, men dette er noe vi ser på som en nødvendighet på sikt. Av trender ser vi også at det er soleklart at man må ha mobilvennlige nettsider, så vi jobber mye med å bedre brukeropplevelsen. Per dags dato jobber vi blant annet med å få skarpere bilder i nettbutikkene. 

Vokser raskest i nabolandet

Av de fire nettbutikkene, som Netthandelsgruppen driver i dag, er det kun Comfyballs som sender produkter til utlandet, hvor av Sverige viser seg å være deres største vekstområde.

- Comfyballs sender produkter globalt og vokser i Sverige med godt over 50 prosent fra måned til måned, men alle våre områder vokser mye, avslutter Frøisland. 

Les også: Salgsrekord for Comfyballs - solgte over 200 000 enheter i fjor

Del artikkel: