Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandelsgruppen satser på mobilkonverteringer i ny nettbutikk

Netthandelsgruppen satser på mobilkonverteringer i ny nettbutikk
Jens Rygg fra Klarna og Per William Frøisland i Netthandelsgruppen.
Foto: Pressebilde: Klarna
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Netthandelsgruppen velger Klarna som betalingsløsning i sin nye nettbutikk Soma.no.

ANNONSE

Netthandelsgruppen har tidligere avslørt sitt oppkjøp av helsekostbutikken på nett Soma.no, og har nå valgt å innføre Klarnas betalingsløsning. Det viktigste målet for Norges raskest voksende nettbutikkjeder er å øke mobilkonverteringene. 

Med en stor omsetningsvekst og suksess med sine tre nettbutikker Tights.no, Comfyballs.no og Comfyballs.se, har kjeden økt sin omsetning med nesten 100 millioner på to år. Samtlige av de tre nettbutikkene har benyttet seg av Klarna Checkout. 

- Vi er opptatt av at kunden skal kunne handle raskt og effektivt med færrest mulig klikk og med størst mulig fleksibilitet. Det er også svært viktig for oss å ha en løsning som fungerer optimalt på mobil. Der er Klarna Checkout det klart beste alternativet, sier daglig leder i Netthandelsgruppen, Per William Frøisland i en pressemelding.

Økte mobilkonverteringer

Netthandelsgruppen kjøpte opp Soma.no fra det børsnoterte selskapet Midsona, og tror at veien til suksess er å tilby en enkel måte for kunden å betale på. Klarnas smidige betalingsløsning har økt konverteringene i gruppens nettbutikker med 25 prosent siden starten av 2016, samtidig som mobilkonverteringene har økt betraktelig.

- Med Klarna Checkout har vi økt våre mobilkonverteringer med hele 60 prosent siden starten av 2016 i de nettbutikkene vi eier nå. Nøkkelen for å lykkes med Soma.no er å tilby en nettbutikk med en best og smidigst mulig betalingsløsning tilpasset kunder som bruker mobilen til å handle. Det er på mobil den store veksten innenfor netthandel er og vil være. Det er hovedgrunnen til at vi valgte Klarnas løsning, sier Frøisland.

 

Del artikkel: