Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandelsraketten Desenio når 425 millioner

Netthandelsraketten Desenio når 425 millioner
Daglig leder i Desenio, Fredrik Palm.
Foto: Desenio
Johanna Allhorn

Selskapet vokste nærmere 80 prosent i fjor, og årets tall viser til nok et vellykket år med en omsetning som nå skal ligge på drøye 425 millioner svenske kroner.

ANNONSE

Netthandelsselskapet Desenio, som selger plakater og tilbehør på nett, har hatt en imponerende reise siden oppstarten for et par år siden. Selskapet har økt salget kraftig for hvert år som har gått, og har også vokst med lønnsomhet.

Nå er selskapets tall for 2019 offentliggjort, og de viser til nok et vellykket år. I 2018 vokste Desenio med nærmere 80 prosent, noe som betyr at selskapets omsetning nå ligger på drøye 425 millioner svenske kroner. Samtidig vokste overskuddet med 67 prosent til 122 millioner svenske kroner.

Les også: Pouya Boland deler sine 3 beste netthandelstips

Nye markeder bidro til positive resultater

Selskapet har investert stort i å etablere nye markeder, og i 2018 lanserte selskapet lokale nettsider blant annet i Østerrike, Sveits, Belgia og Australia.

- Nye markeder kombinert med fortsatt god vekst i eksisterende markeder har bidratt til et positivt resultat, skriver selskapet i sin årsrapport.

Hvor Desenio lander for 2019 gjenstår å se, men selskapet håper på nok et sterkt år. Videre i årsrapporten kan vi nemlig lese at selskapet forventes å fortsette med god vekst i løpet av 2019, delvis i eksisterende markeder, men også i kombinasjon med å åpne lokale nettbutikker i flere land.

Les også: Adlibrisgruppen legger ned tre nettbutikker

Del artikkel: