Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandlere starter byrå

Ole Martin N. Evensmo

Investeringsselskapet Venture Factory som eier flere norske nettbutikker, starter eget byrå. Målet er å tilby andre nettbutikker deres egen nettkompetanse.

ANNONSE

Selskapet Venture Factory som eier Advokatsvar.no, den sosiale shopping-tjenesten Inzpire.me og nettbutikkene Illusion, MyMuse, Wineit og Makeroom, starter eget byrå. Vi har tidligere intervjuet Venture Factory om deres arbeid med Makeroom.no.

- Vi tilbyr produksjon av HTML5- annonser, kampanjenettsider og enkle, bedriftssider samt «performance»-produkter som «programmatic buying», «retargeting» og Facebook-annonsering, sier administrerende direktør Even Aas Eng til Kampanje.

Aas-Eng sier til Kampanje at målet med byrået er å «tilby eksterne kunder de samme produktene og kompetansen som selskapet selv bruker på våre egne butikker og nettkonsepter».

Dermed gjør Venture Factory noe tilsvarende som det svenske investeringsselskapet Net Departo som har i eierandeler i nettbutikker som Boozt.com, Sportamore.no og Alphageek.no. Også de hjelper eksterne nettbutikker med blant annet markedsføring.

(Foto: Venture Factory)

Del artikkel: