Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NHO Handel får tunge netthandelsaktører med på laget

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Arbeidsgiverorganisasjonen NHO Handel er på offensiven og har nå sikret seg tre av landets viktigste netthandelsselskaper som medlemmer.

ANNONSE

NHO Handel er en del av NHO som er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. NHO Handel bygger nå opp sin nettsatsing og melder nå at de har sikret seg tre av landets viktigste netthandelsaktører som medlemmer.

- Nå har vi tiltrukket oss de to norske lokomotivene innen netthandel: Komplett.no og Netthandelen.no, i tillegg til Kolonial.no på mat. Dette gjør oss i stand til å bygge opp kompetanse og yte god service også innen netthandelspørsmål spesielt, noe som er helt avgjørende innen moderne handel, uttaler Bjørn Næss, direktør i NHO Handel.

Arbeidsgiverorganisasjonen har fra før flere butikker som driver både på nett og fysisk, inkludert Raisegruppen, Interflora, Bjørklund og Ringo som medlemmer.

Organisasjonen tilbyr sine medlemmer blant annet forsikringsordninger, hjelp med arbeidsrett og tariff, advokattjenester etc. Til tross for at NHO er landets største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge, ble NHO Handel etablert så sent som i 2012. Per i dag er Hovedorganisasjonen Virke den ledende interesseorganisasjonen for varehandelsbedrifter i Norge: tiden vil vise om NHO Handel kan forandre på dette.

Del artikkel: