Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nok en Boozt-topp går av

Nok en Boozt-topp går av
Niels Hemmingsen, Chief Operating Officer (COO) i Boozt.
Foto: Boozt
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

- Tiden er inne.

ANNONSE

For et par måneder siden ble det kjent at medgründer av den svensk-danske motegiganten Boozt, Allan Junge-Jensen, skulle forlate selskapet etter åtte år. Boozt ble etablert i 2007, men relansert av blant annet Junge-Jensen i 2011.

Nå er det også klart at en annen som var med på relanseringen, Niels Hemmingsen, forlater sin posisjon som COO (Chief Operating Officser) fra og med 1.november. Han vil dog fortsette som rådgiver i selskapet frem til midten av 2020.

- Boozt er et fantastisk selskap og jeg er stolt over å ha vært en del av denne reisen. Vi har satt nye standarder for rask levering i Norden. Nå har vi også ferdigstilt planene for hvordan vi skal utvide kapasiteten vår for de neste årene og går med det inn i en fase med mer fokus på å optimalisere driftsproessene. Det betyr at tiden er inne for meg til å forlate Boozt, sier Hemmingsen, i en pressemelding. 

- En av de viktigste driverne

Fra nå av vil rollen som COO bli splittet opp, og Lars Lindgaard som har vært tidligere distribusjonssjef tar nå over som Head of Fulfilment Operations og rapporterer direkte til toppsjef Hermann Haraldsson. 

- Niels har vært en av de viktigste driverne bak suksessen til Boozt. Han har vært sentral i utviklingen av vår automatiserte styringsprosess, som muliggjør rask levering til våre kunder i takt med at antall ordre vokser, sier Haraldsson, i en pressemelding. 

LES OGSÅ: Boozt har funnet sin nye økonomisjef

Del artikkel: