Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nok en butikkjede er konkurs

Nå blir det vanskeligere enn noen gang å forfalske norske pengesedler
Kleskjeden Personlig Mote er konkurs.
Foto: Norges Bank
therese.karlsrud.haugen

Kleskjeden PM har jobbet hardt for å overleve, men markedsutfordringene ble for store. 

ANNONSE

Kleskjeden PM, som er forkortelsen for Personlig Mote har tilbudt klær til godt voksne kvinner i lang tid, men melder nå at de har gått konkurs etter et underskudd på 73 millioner de tre siste årene. 

- Vi har gjennomført en totalt revitalisering av produktene våre, vi har utviklet et nytt og moderne butikkonsept og vi er i sluttfasen for åpning av nettbutikken vår. Vi må likevel erkjenne at markedsutfordringene har vært for store, og at vi ikke har klart å snu virksomheten raskt nok, sier administerende direktør Marianna Bjarstad i PM i en pressemelding som DN siterer. 

Selskapet er ikke den eneste innen norsk handel som har opplevd dette den siste tiden, da det i følge Virke har vært konkursrekord blant norske bedrifter i år.

PM, som ble kjøpt opp av FSN Capital i 2012, forteller i pressemeldingen at de har opplevd et press på inntektene og lønnsomheten over lenger tid, og at de har jobbet for å rette virksomheten mot fremtiden. 

- Sammen med våre eiere har vi kjempet hardt for å unngå oppbud. Eierne har engasjert seg sterkt i snuoperasjonen, og de har bidratt til et konstruktivt samarbeid med vår långiver, sier Bjarstad. 

I den siste tiden har ledelsen også forsøkt å finne nye eiere uten og lykkes. Konklusjonen er at det ikke er muligheter for videre drift, bekrefter selskapet.  

Del artikkel: