Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norges beste nettbutikk

Netthandel

Sammen med sine lesere har prissammenlikningstjenesten Prisjakt kåret Norges beste nettbutikk. Se hvem som vant.

ANNONSE

Prisjakt.no lot Norges forbrukere nominere sine favorittbutikker blant over 1000 forskjellige forhandlere som er tilstede på deres nettsider. Avstemmingen førte til en stor finaleavstemmingen som ble gjennomøfrt i perioden 19.-30.november. De besøkende kunne stemme på sine nettfavoritter i fem ulikee kategorier. Aller gjevest var selvsagt kategorien "Årets butikk", men man hadde også kategoriene "Årets kundeservice", "Årets nykommer", "Årets databutikk" og "Årets spesialkategori: Livsstil & skjønnhet".

Årets nettbutikk i 2013 ble Siba

Dette skrev juryen om vinneren:

Siba har gjennom god service og raske leveranser skaffet seg en stor skare fornøyde kunder. Legg til at de holder samme prisnivå på nettet som i butikk og kundene blir enda mer fornøyd. Kundenes takknemlighet har nå materialisert seg, ikke bare i form av tittelen Årets butikk, men også Beste kundeservice 2013 fra Prisjakt. Vi gleder oss til å følge SIBA i 2014.

Sibas landssjef i Norge Victor Bengtsson er naturligvis glad for utmerkelsen.

– Kunden er hjertet i hele SIBAs virksomhet og alle avgjørelser og valg om utvikling gjøres med kundenes perspektiv i fokus. Lave priser og bedre service er slagordene for alle ansatte på SIBA og vi jobber hardt for at enhver kundeopplevelse blir så unik og bra som mulig. Vi er svært stolte, ydmyke og takknemlige for at våre kunder setter pris på vår innsats ved å stemme på oss. Disse utmerkelsene motiverer oss til å jobbe enda hardere for å fortjene forbrukernes tilitt i fremtiden.

Lekekassen.no ble årets nykommer

Dette skriver Prisjakt om leketøybutikken:

Lekekassen er ny på Prisjakt, men har allerede vunnet en plass i kundenes hjerter. En lettnavigert nettside med bra priser og raske leveranser har gitt Lekekassen mange fans. Dette tok butikken til finalen og resulterte til slutt i førsteplass i kategorien Årets nykommer 2013!

Årets databutikk er fra Sandefjord

MPX.no har lenge levd i skyggen av storebror Komplett.no som begge eies av Komplett Group i Sandefjord. Nå har MPX.no imidlertid fått sin revansje og hentet gullet i kategorien Komplett.no i en årrekke har hatt et godt grep om. Dette skriver Prisjakt.no om vinneren:

MPX har gjennom sin ekspertise og gode kunderelasjoner tatt seg til topps i kategorien Årets databutikk 2013. De har guidet sine krevende kunder til de beste datakjøpene i året som har gått. Sånt engagement lønner seg og nå har kundene til gjengjeld forært MPX den fineste utnevnelsen en databutikk kan få: Årets databutikk 2013!

Vekstkategori i fokus

Livsstil & skjønnhet er et område med ekstrem vekst på nett og har ikke ufortjent fått sin egen spesialkategori i årets utgave av Prisjakt sin årlige nettbutikkåring. Vinneren ble Shopping4net.com som selger blant annet sminke, smykker og hudpleieprodukter. Dette skriver Prisjakt.no om vinneren:

Shopping4net tok førsteplassen gjennom konkurransedyktige priser som falt i smak hos kundene. Med god service, stort utvalg og prisgaranti har de blitt så populære at de stakk av med tittelen Årets spesialkategori 2013: Livsstil & skjønnhet!

God kundeservice premieres

God kundeservice er nøkkelen til langsiktig suksess og dette er en pris som henger høyt. Vinneren ble også i denne kategorien Siba.no. Prisjakt.no skriver følgende om vinneren:

Sibas fans nøyet seg ikke bare med utnevnelsen Årets butikk, men ville også framheve Sibas service. Det sier mye at en butikk vinner titlene Årets butikk OG Beste kundeservice samme år. Prisene skal selvsagt være bra, men service er alltid det viktigste når det handler om å vinne kundenes hjerter.

Del artikkel: