Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norges største matbutikk på nett inngår samarbeid med Clas Ohlson

Norges største matbutikk på nett inngår samarbeid med Clas Ohlson
Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial.no og Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Skal gjøre hverdagen enda enklere for kundene.

ANNONSE

Fra om med i dag kan nordmenn handle produkter fra Clas Ohlson hos Kolonial.no. Samarbeidet er strategisk for begge parter hvor Clas Ohlson styrker leveransetilbudet, mens Kolonial.no øker produktutvalget til kundene.

- Tilgjengelighet og service er fokusområder for Clas Ohlson. Derfor er samarbeidet med Kolonial.no et viktig strategisk samarbeid for oss som vi gleder oss til. Vi kommer nærmere flere kunder og øker tilgjengeligheten på våre produkter. Det vi tilbyr, passer godt inn i handlekurven sammen med melk og brød fra Kolonial.no. Det å få matvarene levert hjem på døra forenkler hverdagen betydelig, og enda bedre blir det når dingser fra Clas Ohlson kommer i samme handlepose, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson, i en pressemelding. 

Les også: Norsk nettmataktør legger ned - Kolonial vil hjelpe

- Smart hverdagshandel

Kolonial.no er Norges største nettbutikk for dagligvarer og tilbyr hjemlevering til store deler av Østlandet 7 dager i uka. Nå blir også 200 populære Clas Ohlson-dingser tilgjengelig hos matbutikken. Planen er å utvide produktutvalget med varer som kundene ønsker seg når de handler hos Kolonial.no.

- Vi gleder oss til å sette i gang samarbeidet med Clas Ohlson. Vi deler samme visjon om gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre. Deres sortiment gir våre kunder flere muligheter for smart hverdagshandel, og det vil bidra til å styrke kundeopplevelsen, sier Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial.no.

Ble inspirert av nabolandet

I 2017 innledet Clas Ohlson i Sverige samarbeid med nettmataktøren MatHem. Det ble tatt svært godt imot av svenske kunder, hvor av 1 av 10 av alle ordre inneholder produkter fra Clas Ohlson.

- Vi er blitt inspirert av våre svenske kollegaer. Med tanke på at dagligvarer handles med høy frekvens, er dette gode tall. Vi ser at kundenes handlemønster og forventninger endrer seg raskt. For oss er det viktig å være relevante og ikke minst ha tilstedeværelse i de kanalene kundene er, Trygg-Hauger.

 
Les også: Clas Ohlson økte omsetningsrekorden med 5 millioner kroner

Del artikkel: