Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norgesgruppen utfordrer Schibsted

Ole Martin N. Evensmo

Norgesgruppen lanserer ny netthandelstjeneste til sine 2 millioner Trumf-medlemmer og utfordrer dermed blant annet Schibsted.

ANNONSE

Cashback er et begrep som brukes blant annet i kredittkort- og bankkortbransjen og er en form for rabatt. Men rabatten gis ikke i butikken når man handler og prisen er den samme, i stedet får man i etterkant av kjøpet penger tilbake på konto. I Norge finnes det flere slike bonusprogrammer, hvorav flere er relatert til netthandel. Det mest kjente er nok KickBack som eies av Norges største mediehus, Schibsted. KickBack er et fordelsprogram som gir penger tilbake til kundene når de handler i vel 200 nettbutikker i Norge og utlandet. Det er et tilsvarende konsept Norgesgruppen nå altså ruller ut.

For å få penger tilbake må man være Trumf-medlem og gå via ViaTrumf sine nettsider når man skal handle varer eller bestille reise på nett. Løsningen er utviklet i samarbeid med Top Benefit Schemes i England som har jobbet med et tilsvarende konsept (TopCashBack) i flere år.

Lojalitetsprogrammet Trumf ble startet i 1997 og har siden utbetalt store summer i bonus til sine kunder basert på hva de har handlet hos blant annet Kiwi, Meny, Spar, Joker, Shell, samt nettbutikken Flust.no. Med ViaTrumf utvikles altså bonusprogrammet videre.

- Vårt fokus er å gi Trumf-medlemmene nye fordeler, men konseptet vil skape en vinn-vinn situasjon også for nettbutikkene. Over 2 millioner nordmenn er Trumfmedlemmer og vi har jevnlig dialog med en million norske husholdninger på epost. Dette blir en form for såkalt crowdsourcing hvor våre medlemmer får fordeler fordi de er del av et stort fellesskap, mens nettbutikkene som er med vil få flere kunder, sier daglig leder Truls Fjeldstad i Trumf i en pressemelding.

Trumf-poengene må ikke konverteres til kontanter, men poengene kan blant annet også brukes i nettbutikken Flust.no (eies av Norgesgruppen) eller overføres til en SAS EuroBonus-konto.

 

Del artikkel: