Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norske Chiquelle-kunder slipper å betale toll med ny filial

Norske Chiquelle-kunder slipper å betale toll med ny filial
Chiquelles administrerende direktør, Pouya Boland.
Foto: Pressebilde: Chiquelle
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Norge skal være deres nest viktigste marked nå.

ANNONSE

I løpet av et par uker vil den moteriktige nettbutikken Chiquelle.no utvide sitt tilbud i Norge ved å tilby tollfrie forsendelser til alle sine norske kunder.

- Vi har vært aktive i Norge i noen år med vår nettside og markedstilnærming, norsk språk og betalingsalternativer, så vi er allerede et skritt foran. Vi har erfaring med markedet, sier Pouya Boland, administrerende direktør i selskapet til vår søsternettside Ehandel.se.

I løpet av de siste årene har selskapet sett at det norske markedet har vokst i retning av stilen Chiquelle tilbyr. Deres norske kunder, fans og følgere i sosiale medier har i følge selskapet gitt uttrykk for at de ønsker en "fast-fashion player" til Norge, det vil si en aktør som tilbyr de siste trendene. Norge skal dermed være deres nest viktigste marked nå.

Åpner norsk selskap 

Nå inngår Chiquelle et samarbeid med Bring hvor de skal være klare til å sende varer til Norge med rask levering innen få uker. 

Chiquelle skal ha en egen filial i Norge, som vil fungere som et lager, der forsendelsene blir fraktet videre til kundene via Bring. Filialen blir tilsvarende et norsk selskap. På denne måten blir tollen borte, og nordmenn trenger kun å betale for den vanlige frakten. 

- I tillegg til at vi nå ankommer landet, planlegger vi også å arrangere en hel del events og aktiviteter, sier Boland.

Del artikkel: