Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norske Douchebags lanserer ny global nettside

Norske Douchebags lanserer ny global nettside
Douchebags lanserer ny nettside og går live i hele EU pluss Norge, USA og Canada.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Lokaltilpasset plattform skal takle ekstremt høy trafikk. 

ANNONSE

Selskapet Douchebags, som selger reiseutstyr i form av vesker og ryggsekker, lanserer nå ny nettside i hele Europa, USA og Canada. 

Douchebags ble grunnlagt av den norske produktdesigneren Truls Brataas og den svenske freestyle-stjernen Jon Olsson i 2012, som delte samme lidenskap for reise og ekstremsport.

Begge kunne på tidspunktet si seg enig i å ha opplevd problemer med tungt og uhåndterlig skiutstyr på reisefot, noe som la grobunn for deres konsept innen smartere, bedre og enklere reiseutstyr.

Selskapet har lenge opplevd sterk internasjonal vekst, men nettbutikken skal ha hengt litt etter.

Alle markeder fra ett system

Derfor lanserer selskapet nå en helt ny nettside på samtlige markeder, som skal være lokaltilpasset i form av språk, valutaer, betalingsmåter, frakt og logistikk. 

- Da vi har et produkt som retter seg mot en global, mobil og aktiv målgruppe var det viktig for oss å finne et system der vi på en fleksibel og smidig måte kan møte individer over hele verden, sier Marius Valaker, Senior Ecommerce Specialist hos Douchebags, i en pressemelding. 

Den nye løsningen er levert av netthandelsplattformen Centra, og er drevet frem sammen med de norske byråene Los&Co og Kodebyraaet. 

- Tidligere kjempet vi mye med å få til individtilpassede tilbud, valutaer og øvrig logistikk, som hører med å selge mot et globalt marked. Disse problemene er nå forsvunnet takket være vår centrastyrte nettside, som er bygget av Kodebyraaet og designet av Los & Co på plattformen Centra. Vi kan nå styre alle markeder fra ett system og dermed skape merverdi for kunden samtidig som vi optimerer salget i alle ledd, sier Valaker. 

Tilpasset kampanjer og spesialtilbud

Den nye siden skal vært spesielt godt rustet for spesialtilpassede tilbud og kampanjer drevet av influencere. 

- Målrettede kampanjer og spesialtilbud er en stor del av vår bedrift og en viktig måte for oss å møte våre kunder på. Vår vekstrate i kombinasjon med trekkraften fra våre supre influencere har gjort at vi har hatt behov for å forsterke våre prestasjoner i alle ledd. Den nye siden er bygget og testet for å klare ekstremt høy trafikk, hvilket er en hygiene-faktor for vår videre vekst, sier Valaker. 

Del artikkel: