Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norske Element Logic storsatser med ny rekruttering i nabolandet

Norske Element Logic storsatser med ny rekruttering i nabolandet
Element Logic, som leverer det populære lagersystemet AutoStore, rekrutterer nå Thomas Karlsson til daglig leder for sin svenske virksomheten.
Foto: Pressebilde: Element Logic
therese.karlsrud.haugen

Thomas Karlsson skal lede Element Logics svenske virksomhet mot nye mål.

ANNONSE

Den norske netthandelsleverandøren Element Logic har hatt sterk vekst i Norden i mange år nå, og har vært aktive i Sverige siden 2005. Nå storsatser selskapet med rekruttering av ny daglig leder for sin svenske virksomhet, som skal lede og drive organisasjonen mot nye mål. 

Fra og med tirsdag 8.januar vil Thomas Karlsson få ansvaret for Element Logic Sverige. Med 17 års erfaring fra ulike lederposisjoner i blant annet Swisslog og TGW Norden, skal Karlsson styrke AutoStore, som er Element Logics unike automatiserte robotløsning med fokus på lager- og logistikkselskap. Thomas Karlsson rekrutteres til å lede og drive Element Logic Sverige mot nye mål. Foto: Pressebilde: Element Logic

- Jeg ser virkelig frem til å bygge Element Logics svenske organisasjon videre. Det finnes stort potensial for AutoStore, som jeg anser som markedets mest kompakte og fleksible løsning innen lagerhåndtering, sier Thomas Karlsson i en pressemelding.

Doblet omsetningen på 3 år 

I både Norge og Sverige har AutoStore blitt en nøkkelfaktor for mange av Element Logics kunder, som Jollyroom, Boozt, Intersport og Blåkläder samt norske XXL, Bergans og Stormberg for å nevne noen. 

Siden 1985 har Element Logic vært Nordens ledende systemintegrator når det kommer til logistikk og lagerhåndtering, og mellom 2014 og 2017 skal selskapet har doblet sin omsetning. 

- De siste årene med formidabel vekst i både Norge og Sverige viser at tiden er moden for å bygge den svenske virksomheten ytterligere og skape enda større vekst på det svenske markedet. De økende kravene i netthandelen skaper behov for effektive og intelligente lagerløsninger, og vi vet at Element Logic kan levere dette, sier salgsdirektør i Element Logic, Håvard Hallås i en pressemelding. 

Del artikkel: