Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norske Elementi.no gjør suksess - ekspanderer nå til to nye land

Norske Elementi.no gjør suksess - ekspanderer nå til to nye land
Elementi.no ble startet i 2018 med salg av peisbord og ildsteder på nett, nå blir butikken tilgjengelig også for svenske og danske forbrukere.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Til tross for varmebølge var nordmenn mer enn ivrige etter varme fra peisbord og ildsteder i fjor sommer.

ANNONSE

Nettbutikken Elementi.no begynte å selge eksklusive gass peisbord og ildsteder til utendørs bruk på nett i 2018. Allerede ett år senere viser veksten seg å være så god at de nå ekspanderer til to nye land, i form av Elementi.se og Elementifire.dk. 

Selskapet hadde i fjor sommer en omsetning på 1,5 millioner. I 2019 forventer de å doble, og kanskje til og med tredoble.

Det er de tre selskapene Scan Granitt AS, Norsk Steinmiljø AS og Rocks of Norway AS som står bak Elementi, med Atle Hansen som daglig leder.

Ekspanderer til Sverige og DanmarkFredrik Andresen er salgs- og markedssjef hos Elementi.no, som selger peisbord og ildsteder på nett.

Etter en vellykket første sesong i Norge bak seg er altså nettbutikken klar for å utvide driften til Sverige og Danmark. Dette skal foregå under et eget svensk selskap.

Hovedlageret vil fremdeles befinne seg i nettbutikkens hovedstad i Sandefjord, men det kan tenkes at det blir lager muligheter i Sverige etterhvert.

- Produktene har blitt veldig godt mottatt, og vi ser det er et marked for det også i Sverige og Danmark, sier Fredrik Andresen, som er salgs- og markedssjef for Elementi.no til eHandel.com.  

Andresen har vært ansatt i Norsk Steinmiljø i 7 år, men hadde ingen erfaring med nettbutikk før Elementi.no ble åpnet i fjor.

- Det har vært veldig spennende, og en helt ny måte å jobbe på, sier Andresen. 

Hjem, hytter, hoteller og restauranter 

Selskapet selger peisbord og ildsteder til hjem, hytter, hoteller og restauranter over hele landet. Logistikkmessig samarbeider Elementi med selskapet BK Logistikk som står for alt av lager og transport. 

Selskapet opplyser at sosiale medier er noe de har hatt stort fokus på siden oppstarten, og at Instagram profilen har hatt stor suksess.

- Det er svært instagramvennlige produkter vi selger, og vi har hatt interiørbloggere og stylister for å vise frem produktene i et Skandinavisk miljø. Det ser ut til at nordmenn elsker varme, og til tross for at det var varmebølge i fjor hadde vi et veldig bra salg.

Del artikkel: