Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norskeide Kjell & Company kan bli neste kjede som begynner å selge hos Amazon

Norskeide Kjell & Company kan bli neste kjede som begynner å selge hos Amazon
Kjell & Company vurderer nå å selge sine varer også hos Amazon.
Foto: Kjell & Company
Johanna Allhorn
johanna@ehandel.se

- En flott mulighet til å selge flere varer.

ANNONSE

Etter at blant annet The Friendly Swede og CoolStuff har begynt å selge sine varer hos nettgiganten Amazon, fortalte Clas Ohlson tidligere i år om en kommende satsing på salg på den store markedsplassen. Også norske Airthings gjør suksess hos Amazon.

Nå vurderer altså Kjell & Company å gjøre det samme. Det svenske selskapets største eiere er det norske investeringsselskapet FSN Capital.

- Tilgang til nye markeder

Nylig sa Clas Ohlsons konsernsjef Lotta Lyrå at deres salg hos Amazon skulle starte i høst. Nå ser det ut til at konkurrenten Kjell & Company vurderer å gjøre det samme. Dette bekrefter selskapets fungerende konsernsjef Andreas Rylander til DiDigital.

- Vi ser at Amazon definitivt er en fremtidig konkurrent, men også en god mulighet til å selge flere varer. Spesielt når det gjelder tilgang til nye markeder, sier han til nyhetssiden.

LIgger ikke søvnløs og tenker på Amazons inntog

Mens flere handelsselskaper nå nærmer seg Amazon, fortsetter rykter å florere om at Amazon vil satse i Norden.

Dette bekymrer ikke Andreas Rylander.

- Vi ligger ikke søvnløse på grunn av dette. Vi må fokusere på vår egen virksomhet og ha en orden på den. Liker ikke kundene deg, så det spiller ingen rolle om Amazon kommer eller ikke, sier han.

Del artikkel: