Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny betalingsløsning skal forenkle betalingen på nett

Ole Martin N. Evensmo

Betalingsleverandøren DIBS lanserer nå offisielt sin nye tjeneste DIBS Account som skal forenkle hverdagen for netthandlere.

ANNONSE

Med DIBS Account kan nettbutikken ta betalt med kort og faktura gjennom én avtale, ett administrasjonsverktøy og motta en utbetaling. Det holder med én avtale med DIBS, og nettbutikken trenger ikke lenger å tegne en separat avtale med kortinnløser. Altså ikke helt ulikt Klarna Checkout som har fått mye oppmerksomhet det siste året. Dessuten blir det enklere å stemme av transaksjoner ettersom butikken mottar én samlet utbetaling for både faktura- og kortbetalinger.

- Vi er veldig glade for å lansere DIBS Account. Vi har jobber hardt for å utvikle en løsning som gjør det enkelt å ta betalt på nettet og på mobilen. Jeg er stolt over innsatsen til alle som har vært innblandet i dette prosjektet, sier Henrik Begby Andersen som er daglig leder i DIBS AS i en pressemelding.

Tjenesten har vært testet i et år, blant annet av e-handelsplattformen Starweb. Tjenesten tilbys nå gjennom vel 30 e-handelsplattformer i Norge og Sverige.

Del artikkel: