Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny eier skal få liv i BR Leker igjen

Ny eier skal få liv i BR Leker igjen
BR Leker gjenoppstår i Danmark om få måneder.
therese.karlsrud.haugen

BR Leker gjenoppstår i Danmark.

ANNONSE

For et par uker siden ble det kjent at det danske selskapet Salling Group tok over BR-navnet og Top-Toy varelageret i Danmark. Dette som følger av at selskapet slo seg konkurs i desember.  

Top-Toy Norge, fant derimot ingen nye eiere, og meddelte i forrige uke at slaget var tapt. Virksomheten stenger ned alle sine 53 butikker, og har tidligere også lagt ned netthandelen. 

25 nye butikker og nettbutikk

Salling Group har på sin side store planer for den danske virksomheten, og planlegger nå å åpne 25 BR-butikker over hele Danmark, samt ny nettbutikk, opplyser vår søsternettside Ehandel.dk.

Avtalen omfatter dog ikke Top-Toys andre butikkjede Toys R Us.

For øyeblikket forhandler Salling Group nå med ulike utleiere om flere butikklokaler i Danmark. Den første butikken skal åpne allerede i løpet av våren.

- Med en landsdekkende BR-kjede og en sterk nettbutikk skal vi se til at det går å kjøpe leketøy i fremtiden. Det er veldig viktig for oss at barn skal kunne fortsette å handle og oppleve leketøy i fysiske butikker, og at lekene er en del av danskenes hverdag, sier Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

Del artikkel: