Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny elbil skal erstatte 12 775 turer til butikken

Ny elbil skal erstatte 12 775 turer til butikken
Kolonial.no skal bytte ut hele bilparken med elbiler.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Kolonial.no er først ute til å levere matvarer i elbil.

ANNONSE

I en verden der global oppvarming er et alvorlig problem etterspør forbrukere i økende grad miljøvennlige løsninger.

Dette ønsker Kolonial.no å levere på. Matbutikken på nett, som er Nordens raskest voksende, tar nå et steg i riktig retning og skifter til elbil.

Skal erstatte 12 775 turer til butikken

Den nye bilen skal alene kunne erstatte 12 775 turer til butikken i året. Planen er å bytte ut alle eksisterende biler med elektriske varebiler så fort som mulig. 

-  Å handle mat på nett er fremtiden, og det gir kundene mer frihet og litt lavere skuldre. I tillegg vil vi at det skal gjøres på en bærekraftig måte. Så vi ikke kun gir våre kunder et fantastisk produkt, men også et bærekraftig produkt som tar vare på miljøet, sier Jon Kåre Stene, gründer og Distribusjonssjef, i en pressemelding.

Bytter ut hele bilparken 

Denne nullutslipps-teknologien er en start på Kolonials reise mot å være blant de første med en hel-elektrisk bilpark for hjemlevering innen få år. 

- Elbiler vil kunne erstatte hele vår bilpark på kort tid. Nå tester vi teknologien for å lære før vi skalerer opp og bytter ut hele distribusjonen til elbiler, sier Jon Kåre Stene.

Dette er selskapets første steg i veien mot en grønnere distribusjon av matvarer. 

- Elbil passer for oss fordi vi har mange kunder i samlede geografiske områder. Det gjør at vi kan ta i bruk ny teknologi som dette. Nå jobber vi med å lære oss hvordan vi tilpasser oss for å kunne bytte alle bilene med elektriske varebiler så fort som mulig, sier Stene.  

Del artikkel: