Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny konferanse om netthandel i mai

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

I mai arrangeres konferansen E-Handel 2014 for første gang. Målet er å lage et årlig arrangement for alle som jobber med netthandel.

ANNONSE

Netthandel.no har tatt en prat med Ådne Skålid som er prosjektleder hos Confex som står bak konferansen E-Handel 2014.

- Målet er å bygge en faglig møteplass som arrangeres hver vår for e-handlere og interaktive markedsførere. En møteplass for å se hva andre har gjort, hente inspirasjon og få innblikk i fremtiden. Vi vil bygge en etablert møteplass som folk skal glede seg til, sier Skålid til Netthandel.no.


Ådne Skålid i Confex

Ådne Skålid i Confex

Konferansen som arrangeres 20. og 21. mai i Oslo har blant annet rene nettbutikker som Zalando, Komplett, Nelly og Bli Vakker, og multikanalselskaper som Enklere Liv og Moods of Norway på den lange talerlisten. Målet er å lage en attraktiv konferanse både for de som jobber utelukkende med netthandel og de som er opptatt av omnikanal- og multikanal-strategier.

- Begge dager har deltakerne valget mellom å gå på foredrag som omhandler rene nettbutikker eller foredrag som omhandler multikanalbedrifter. Fokuset for konferansen 100% faglig utbytte. Vi vil at deltakerne skal få med seg hjem en rekke verktøy og oppskrifter, som de kan ta i bruk dagen etter.

I tillegg har Skålid et ess i ermet.

- At vi har fått med en representant fra Tesco på scenen, er vi veldig stolte av. Tesco, kombinert med den nye og superspennende aktøren Kolonial.no, burde gjøre konferansen særdeles interessant for dagligvarebransjen.

Confex forventer at det kommer et sted mellom 110 og 150 deltakere på konferansen. Det finnes i tillegg flere andre konferanser i Norge om netthandel.

PS: Om du har lyst til å melde deg på konferansen, så oppgi gjerne rabattkoden E2014 når du bestiller. Da får du 15% rabatt.

Del artikkel: