Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny netthandel tar opp kampen i kjæledyrsegmentet

Ny netthandel tar opp kampen i kjæledyrsegmentet
Pierre Olofsson, daglig leder i Dogman.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Personalisering er alt"

ANNONSE

Det over 50 år gamle svenske selskapet Dogman, som er Nordens største distributør av tilbehør til kjæledyr, har nylig kjøpt opp den norske netthandelen Hundepoter.no samt ansatt flere personer med erfaring innen netthandel.

Dermed står selskapet klar med sin aller første nettbutikk ved navn Dogman.com, som nå har åpnet i Norge og Sverige.

Selskapet, som også driver syv fysiske butikker, omsatte i fjor for 350 millioner kroner og har i dag et lager på 12 000 kvadratmeter i Sverige.

"Personalisering er alfa omega"

Den nye netthandelen skal ha et sortiment på 7500 produkter og lover både rask levering samt gratis frakt på ordre over 800 kroner.

I arbeidet med nettbutikken skal det ha vært spesielt en viktig faktor. Personalisering er alt, skriver selskapet i en pressemelding.

Personalisering er alfa omega om du starter netthandel i dag. Alt for mange selskapers hjemmesider fokuserer på seg selv i stedet for å ta et steg tilbake og la kundenes opplevelse stå i sentrum, sier Pierre Olofsson, daglig leder for Dogman, i en pressemelding.

Skal lansere i Danmark og Finland

Det skal være et prisvinnende svensk selskap ved navn Guts & Glory, som har utviklet nettbutikkens digitale profil.

I vår bransje ser vi hvordan det finnes potensiale rundt sider med en egen utviklet identitet og en bedre brukervennlighet, derfor har vi lagt vekt på å tilby en nettside som er ekstremt skarp og lett å navigere for våre besøkende.

Dogman.com vil også bli lansert i Danmark og Finland i løpet av året, samtidig som selskapets eksisterende B2B-side vil få en oppdatering.

Del artikkel: