Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nytt Wish-lager i Europa har blitt avslørt

Nytt Wish-lager i Europa har blitt avslørt
Wish har åpnet et nytt europeisk lager i Amsterdam som skal nå ut til 21 markeder.
therese.karlsrud.haugen

Skal nå ut til 21 markeder.

ANNONSE

I snart ett år har den amerikanske nettgiganten Wish holdt sitt hittil ukjente europeiske lager skjult, men nå avslører nettstedet Ecommerce News at selskapet åpnet et nytt logistikksenter i Amsterdam mot slutten av fjoråret. 

Det nederlandske lageret skal supplere virksomhetens lager i Estlands hovedstad, Tallin. Amsterdam-lageret er dermed en del av Wish sin strategi for å komme tettere på både lokale leverandører og kunder, og dermed levere varer raskere. 

Lageret i Tallin betjener kunder i 18 forskjellige land mens lageret i Amsterdam når ut til kunder på 21 markeder, hvor av 15 av de er felles og betjenes av begge de europeiske lagrene. 

Les også: Shoppingappen Wish er i ferd med å ta inn nærmere 2,6 milliarder

"Wish Local" har ankommet Norden

I et annet forsøk på å komme nærmere europeiske kunder satser selskapet også stort på sitt "Wish Local"-program i flere europeiske land. Konseptet går ut på at forbrukere kan bestille varer fra Wish og hente de kort tid etterpå i en lokal butikk, som fungerer som hentested for Wish. 

I følge vår søsternettside Ehandel.dk tilbys tjenesten i flere nederlandske, franske og tyske butikker, og nå også i en svensk butikk som lanserte tjenesten for rundt to måneder siden. 

Les også: Virke er uenig i regjeringsforslag om fjerning av 350-kronersgrensen

Del artikkel: