Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

- Økt etterspørsel etter totalleverandører

Ole Martin N. Evensmo

Pearl Consulting leverer et rekordresultat for første halvår i år. Forklaringen er økt etterspørsel etter totalleverandører, mener selskapet.

ANNONSE

Pearl ble etablert i 2006 av nøkkelpersoner fra SAP-Norge AS. Selskapet leverer løsninger, produkter og tjenester basert på programvare fra SAP.

Administrerende direktør Ingemar Goksøyr og daglig leder Geir Thoresen er er godt fornøyd med årets første seks måneder.

- Det er ingen tvil om at SAP sitt oppkjøp av markedslederen Hybris har gitt oss et solid løft innen netthandel og omnikanal, og vi ser at det er innen disse områdene vi ser den største investeringsviljen, sier Thoresen i en melding.

Totalt endte omsetningen i første halvår på en omsetning på 57,5 millioner kroner, med et resultat før skatt på 5,5 millioner kroner.

På deres referanseliste finner vi større nettbutikker som Ark, Fjellsport, Komplett, Expert, Jollyroom, Bokklubben og Eplehuset.

(Foto: Pearl Consulting. Bildet viser Pearls ledergruppe: Therese Mellegård, Trond Pedersen, Tom Berget, Ingemar Goksøyr, Bernhard Olsen og Geir Thoresen.)

Del artikkel: