Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Økt utenlandssatsing gir grobunn for kontor i Danmark

Ole Martin N. Evensmo

Stadig flere norske nettbutikker satser utenlands. Det får konsekvenser for norske leverandører. Nå melder selskapet Trollweb at de åpner kontor i København.

ANNONSE

Trollweb som leverer nettbutikker basert på Magento, har en sterk posisjon i Norge. De har hovedkontor på Forus utenfor Stavanger, men har også kontor i Norrköping i Sverige. Nå inntar de altså også København, med en solid dose optimisme og selvtillit:

- De viktigste årsakene til at vi åpner kontorer i Danmark er at vi opplever stor pågang både fra eksisterende norske kunder som ønsker å etablere seg i Danmark – der vi da kan bistå mye bedre ift etablering i det danske markedet, samt vi opplever pågang fra nettbutikker i Danmark som ønsker å få sin nettbutikk levert av en mer profesjonell Magento-leverandør, skriver Trollweb i en pressemelding.

Trollweb har allerede flere dansker i sin stab på 21 ansatte. I første omgang blir det nye kontoret driftet av Morten Kristensen, tidligere IT-ansvarlig hos ElGiganten i Danmark, men de lover flere ansettelser etter hvert.

Også andre leverandører har den siste tiden utvidet horisonten. Geta som leverer nettbutikkløsninger med EPiServer Commerce har åpnet kontor i USA, Servicemail Nordic har endret navn til ReCheckit og satser i stadig nye land med sin software for å hente tilbake forlatte handlekurver og design- og IT-konsulentselskapet MakingWaves har åpnet kontor i Sverige.

 

Del artikkel: