Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Omtrent alle rekorder Netthandelsgruppen hadde ble slått på Black Friday

Omtrent alle rekorder Netthandelsgruppen hadde ble slått på Black Friday
Netthandelgruppens team under Black Friday.
Foto: Netthandelsgruppen
therese.karlsrud.haugen

Comfyballs.no skal ha blitt den store vinneren med 140 prosent vekst.

ANNONSE

Black Friday skal ha startet med et pang også for Netthandelsgruppen. Da vi i eHandel.com kontaktet daglig leder Per William Frøisland forrige fredag for å høre hvordan salget lå an i nettbutikkene deres på den store salgsdagen lød svaret:

- Trykket er helt enormt! Dagen startet med et pang og har holdt seg enormt bra gjennom dagen. Vi har kjørt ganske hardt hele uka og fått porsjonert volumet utover slik at pakkingen har gått meget bra. Nå gleder vi oss til alle kommer seg hjem fra jobb og skole, også blir det spennende å se hvilke flere rekorder som blir slått. Hittil har vi slått alt av rekorder!!!

Vekst på 140 prosent

To av Netthandelgruppens viktigste forretningsområder er nettbutikkene Tights.no og Comfyballs.no, og i år skal det ha vært den sistnevnte som ble den store vinneren. 

- Årets store vinner hos oss er Comfyballs, som har hatt en helt enorm vekst på over +140 prosent. Det er så morro når folk blir glad i et produkt som Comfyballs. Jeg kan tenke meg det er mange som kan vente seg et par nye Comfyballs under treet i år, sier Per William Frøisland.

I etterkant av den store salgsdagen kan netthandelskjeden meddele at de har slått omtrent alle sine rekorder. 

- Vi har jobbet dag og natt her, og det er spesielt lagmedarbeiderne våre og markedsteamet hos oss som virkelig har fått fart på sakene. Uten den innsatsen som er lagt ned i god tid før denne uka hadde vi ikke klart å levere så gode resultater. Ca alle rekorder vi hadde er slått hos oss i år. 

 

 

Del artikkel: