Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ordføreren klippet snoren til ny nettbutikk

Ole Martin N. Evensmo

Lillehammers ordfører er vant til å klippe snorer, men denne uken klippet han for første gang snoren til en nyåpnet nettbutikk.

ANNONSE

Gullsmed J.Frisenberg var blant ti søkere da Lillehammer kommune tidligere i år lyste ut tilskudd til nettbutikk som supplement til fysisk butikk. Bakgrunnen for utlysningen var erkjennelsen av at netthandel er noe som ikke blir borte, og noe som ikke bare er en trussel, men også kan snus til en mulighet for butikkene. J.Frisenberg AS var blant de to som mottok et tilskudd på 25 000 kroner.

Frisenberg hevder selv de starter Norges største nettbutikk i sin bransje, med over 7 000 varer tilgjengelig på nettet. Det var en godt fornøyd 5.generasjons gullsmedmester Fredrik Frisenberg som åpnet nettbutikken sammen med ordføreren etter mye hardt arbeid med å få nettbutikken klar.

J.Frisenberg er blant de første sentrumsbutikkene i Lillehammer som har egen nettbutikk. Ett unntak er konkurrenten over gata, gullsmed Eilif Engen. Det er ingen grunn til å tro at det blir den siste, skal vi tro Lillehammer kommunes nettsider. Lillehammer sentrum drift jobber nå med å tilrettelegge for at medlemmene kan åpne nettbutikk. Kommunen ser også på fellesløsninger for hele sentrum.

Del artikkel: