Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Pakkeutlevering hos Narvesen

Ole Martin N. Evensmo

Logistikkselskapet DHL Express og Reitan Convenience har inngått en avtale som gir norske forbrukere mulighet til å hente ut ekspressleveranser hos blant annet Narvesen.

ANNONSE

Ekspressleveranser er i stor grad varer handlet på som klær, kosmetikk, spill og småelektronikk. Mange av disse leveransene kommer fra utlandet og DHL er da en mye brukt logistikkaktør. Samarbeidet mellom Reitan Convenience og DHL Express medfører at kundene ikke lenger trenger å sitte hjemme og vente på at budet skal ringe på døren, men selv kan hente varene på Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven.

- Vi er veldig fornøyde med avtalen. Ved å tilby utlevering av ekspressleveranser i våre butikker utvider vi tjenestetilbudet til kundene våre. Dette gjør det både enklere og mer bekvemmelig å bestille ekspresspakker, og vi tror at det vil bli et populært tilbud, sier administrerende direktør i Reitan Convenience, Magnus Reitan i en pressemelding.

- Narvesen og 7-Eleven har 250 000 besøkende daglig, og har butikker over hele landet. Det nye samarbeidet gjør at vi øker servicen til våre kunder ved at de kan få pakken levert på døren med bud som tidligere, eller hente den på nærmeste Reitan Convenience-butikk når det passer seg, sier administrerende direktør i DHL Express, Terje Aarbog.

Reitan Convenience og DHL Express tester løsningen i utvalgte butikker nå i desember. I januar neste år økes satsingen ytterligere. Målet er at tjenesten skal være tilgjengelig i 100 butikker i løpet av 2015. Reitan Convenience har totalt 520 butikker i Norge, fordelt på kjedene Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven.

- Butikkene våre blir et hentepunkt for kundene og et leveransepunkt for DHL Express. Når pakken har ankommet butikken, får kunden en tekstmelding om at pakken er klar for henting. De fleste av våre butikker har lange åpningstider, og kunder kan dermed hente pakkene sine når det passer best for dem, sier Reitan.

Reitan Convenience har i tillegg til samarbeidet med DHL Express, også et samarbeid med Kolonial.no som sikrer nettbutikken utlevering av mat i et titalls Shell og Shell 7-Eleven-butikker i Oslo-området:

Kolonial.no inngår samarbeid med Rema 1000

Del artikkel: