Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Plantasjen har funnet sin nye toppsjef

Plantasjen har funnet sin nye toppsjef
Olav Thorstad blir Plantasjens nye konsernsjef.
therese.karlsrud.haugen

Tidligere SATS-sjef Olav Thorstad, begynner hos Plantasjen.

ANNONSE

Det er nå klart at Olav Thorstad har takket ja til rollen som konsernsjef for den nordiske kjeden Plantasjen, som selger produkter innen planter, blomster og hage. 

Dette etter at tidligere Plantasjen-sjef Daniel Juhlin gikk av med umiddelbar virkning for omlag fire måneder siden. I mellomtiden er det styremedlem Christer Åberg, som har hatt ansvaret. 

Fra Norgesgruppen og SATS

Thorstad har omfattende lederfaring fra både Norgesgruppen og treningssenterkjeden SATS, hvor han har vært konsernsjef de siste ti årene. 

- Vi er veldig glad for at Olav har valgt å takke ja til stillingen som konsernsjef for Plantasjen. Vi har investert mye tid i en grundig prosess for å finne rett kandidat som kan utvikle fremtidens Plantasjen, både konseptuelt og ikke minst med hensyn til å bygge den kulturen internt som skal til for å lykkes over tid. Dette forutsetter et sterkt lederskap som vi har funnet med Olav, sier styreleder i Plantasjen Hilde Britt Mellbye, i en pressemelding. 

- Har de beste forutsetningene 

Olav Thorstad vil tiltre i sin nye rolle senest 1. oktober i år. Nå er han motivert for å utvikle den RATOS-eide kjeden videre. 

- Det som virkelig motiverer meg med Plantasjen, er det enorme potensialet som finnes, både innenfor dagens modell og utviklingsmuligheter fremover. Selv om bransjen har en god veksttakt, tror jeg den kan utvikles til så mye mer enn den er i dag, blant annet innenfor miljødimensjonen, sier Thorstad, i en pressemelding, og fortsetter:

- Plantasjen, som Nordens største aktør, har de beste forutsetningene for å ta den ledende rollen her. Men jeg skal passe meg for å mene for mye før jeg får snakket med alle ansatte og høre deres perspektiver på arbeidet som bør gjøres fremover.

Del artikkel: