Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Pokémon-feberen banker liv i retrokonsollen Nintendo Classic Mini

Netthandel

Hos Komplett er denne kompakte spillkonsollen mer populær enn PlayStation 4 og XBOX One til sammen.

ANNONSE

Dette er sikkert gammelt nytt for deg som leser dette, men må med: Farsotten Pokémon Go har fått folk til å gå mann av huse på jakt etter Pokémon-figurer.

Dette har blant ført til økt etterspørsel etter andre Nintendo-produkter. Hos Komplett i Sandefjord meldes det om stor pågang etter retrokonsollen Nintendo Classic Mini som nå kan forhåndsbestilles.

Lanseringsdato er satt til 11. november.

- Siden Nintendo-konsollen ble gjort tilgjengelig for forhåndsbestilling sist uke, har vi fått bestilling på flere enheter enn PlayStation 4 og XBOX One kombinert har solgt i samme periode, sier Lene Iren Oen, kommersiell direktør i Komplett, i en pressemelding.


Lene Iren Oen.

Lene Iren Oen.
Foto: Komplett

Relanserer gammel klassiker

Nintendo annonserte for kort tid siden at de kommer med en relansering av sin første konsoll, Nintendo Classic Mini. Konsollen kommer med 30 av de mest populære spillene installert, samt har HDMI tilkobling.

- Det er over 30 år siden konsollen ble lansert første gang, og med denne modellen kommer retro-gaming ut til det norske folket for alvor, fortsetter Oen. Med den store Pokémon Go-entusiasmen vi opplever om dagen, er vi ganske sikre på at denne konsollen kommer til å ligge under mange juletrær i år. Her blir det mulig å gjenoppleve gamle spillminner og skape nye ultimate spillopplevelser, sier Oen.

Inneholder 30 spill

Konsollen kobles direkte til TV-en og inneholder 30 klassiske Nintendo-spill, som blant annet Super Marios Bros, Donkey Kong, Final Fantasy, Pac-Man og The Legend of Zelda.

(Foto: Komplett/CC BY 3.0)

Del artikkel: