Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

PostNord forbedrer resultatet med 800 millioner

PostNord forbedrer resultatet med 800 millioner
Annemarie Gardshol, administrerende direktør for PostNord.
Foto: PostNord
Julius Gunnilstam

Dog fortsatt negativt.

ANNONSE

Den nordiske fraktgiganten PostNord har delt sine tall for andre kvartalet 2019. Omsetningen lander på 9,5 milliarder svenske kroner, hvilket er mer eller mindre den samme omsetningen som Q2 i fjor.

Driftsresultatet forbedres dog betraktelig og lander på minus 70 millioner kroner sammenlignet med minus 901 millioner i fjor. 

Styrker posisjonen i Norge

Omstillingen til et mer tydelig netthandelsfokus begynner å gi effekt. 

- Markedsutviklingen innen netthandel fortsetter, hvilket resulterer i en god vekst innen vår tredjepartlogistikk og- netthandelsrelaterte virksomhet. For å møte volumveksten i Norge investerer vi i moderne teknologi og større innsats på Langhusterminalen i Osloregionen. Investeringene bidrar til å øke vår kapasitet og gir muligheter for å fortsette effektiviseringen. Sammen skaper dette gode forutsetninger for og ytterligere styrke vår posisjon på det norske markedet, sier administrerende direktør, Annemarie Gardshol i en pressemelding. 

Pakkeskap

Utover et økt fokus i Norge rapporterer PostNord også at deres satsning på pakkeskap i Danmark har slått bra ut. De såkalte Nærboksene har i følge selskapet blitt godt mottatt. 

- Konsernet befinner seg midt i et paradigmeskifte som er økt digitalisering og endrede kommunikasjons- og forbrukermønster som resultat. Jeg vil takke alle ansatte for innsatsen under andre kvartalet. Det gleder meg at vi har kommet langt i riktig retning og at vår valgte vei gir resultat. 

Del artikkel: