Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Prisbelønt logistikkaktør ekspanderer til Norge

Prisbelønt logistikkaktør ekspanderer til Norge
Prime Penguins gründere, Joakim von Oldenskiöld og Mikael Johansson.
therese.karlsrud.haugen

Er i gang med å få ombord norske nettbutikker.

ANNONSE

Det svenske startup-selskapet Prime Penguin, som tidligere i år vant E-commerce Germany Awards 2019 for beste logistikkløsning, har nå ekspandert til Norge og nylig også lansert sin nettside på norsk.

Prime Penguin tilbyr en digital plattform som skaffer nettbutikker markedsledende TPL-selskaper i Norge og internasjonalt, og integrerer disse. Når man er i gang skal butikken ha full digital kontroll i sanntid over logistikken og aktiviteter direkte i plattformen.

LES OGSÅ: Stor netthandelsplattform lanseres i Norge

- Akkurat nå holder vi på med å få ombord nettbutikker i Norge, så det er fortsatt et nytt marked. Siden vi gikk inn på markedet for litt over ett år siden har rundt 30 butikker tilsluttet seg Prime Penguin og vi merker en kraftig økning i antallet forespørsler som kommer inn, sier Mikael Johansson, som har grunnlagt selskapet sammen med Joakim von Oldenskiöld.

Noen av butikkene som skal ha benyttet seg av Prime Penguin er Lace Labroatory og HUBSO, som er en hub for influencere som vil skape sin egen merkevare og drive netthandel. Bianca Ingrosso, som er kjent fra tv-serien Wahlgrens verden og driver flere nettbutikker, er blant annet med her.

LES OGSÅ: Bianca Ingrossos nye netthandel har solgt 100 000 produkter

Del artikkel: